1395/05/20
تصمیم کمیته سیاست گذاری هفتمین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار و عمران شهری مبنی بر امکان داوری پیش از موعد مقالات

باتوجه به درخواست های مکرر پژوهشگران ودانشجویان گرامی و با تصمیم کمیته سیاست گذاری  کنفرانس مقرر شد آن دسته از عزیزانی که می خواهند نتایج داوری مقالات ارسالی خود را زودتر از زمان اعلام نتایج داوری مقالات دریافت کنند، می توانند مقالات خود را ارسال نموده سپس ایمیلی حاوی عنوان مقاله و نام نویسنده مسئول آن به دبیرخانه همایش sduc@daneshpajoohan.ac.ir ارسال و تقاضای داوری زود هنگام نمایند.

شرایط داوری زود هنگام:
- ایجاد پنل کاربری از قسمت ثبت نام سایت کنفرانس
- ارسال اصل مقاله با فرمت DOC از منوی ارسال مقاله در پنل کاربری
- ارسال ایمیل به آدرس sduc@daneshpajoohan.ac.ir  از ایمیل ثبت نامی در کنفرانس
                    موضوع ایمیل : کد مقاله
                    متن ایمیل : درخواست داوری زودهنگام

1395/03/25
ثبت اطلاعات «هفتمین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار و عمران شهری » بر روی پایگاه سیویلیکا

طبق روال کنفرانس های پیشین تفاهم نامه همکاری جهت ثبت اطلاعات «هفتمین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار و عمران شهری » میان مؤسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو و انتشارات بوم سازه بعنوان یکی از بزرگترین حامیان کنفرانس منعقد گردید.

1395/03/01
دعوت دبیرخانه کنفرانس جهت حمایت علمی و معنوی از «هفتمین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار و عمران شهری»

بدینوسیله از کلیه دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی، شرکت ها، سازمان ها و انجمن های علمی و تخصصی که مایل به حمایت علمی و معنوی از «هفتمین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار و عمران شهری» می باشند دعوت می گردد جهت اعلام آمادگی با شماره های زیر تماس حاصل فرمایند.

صفحه اولصفحه قبل234صفحه بعدصفحه آخر